RAUMAN RS-RAKENNUS OY

Yritys
Yritys

Rakentamisen vahva ammattilainen

Yhtiöidemme päätoimialana on rakennusliikkeen harjoittaminen, rakennussuunnittelu sekä kiinteistöjen osto, myynti ja vuokraus. Lisäksi yhtiöt harjoittavat maanrakennus- ja viherurakointia. Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuus, julkisyhteisöt, kiinteistö- ja asuntoyhtiöt sekä yksityiset rakennuttajat.

Luotettava ja laadukas yhteistyökumppani

Noudatamme työssämme rakennusalan laatuvaatimuksia. Yhtiömme on Rakennusteollisuus RT ry:n sekä Rakentamisen Laatu ry RALA:n jäsen (RALA:n pätevyystodistus numero 907). Meillä on lisäksi Vetonit-vedeneristysjärjestelmän sertifikaatti VTT 142/00 ja Kahi-kylpyhuonejärjestelmän sertifikaatti VTT 149/01.

Rauman RS-Rakennus Oy on saavuttanut 2018 korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Suomen Vahvimmat luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Olemme Tilaajavastuun Luotettava kumppani. Meille on tärkeää, että toimimme yhteiskuntavastuullisesti kaikilla osa-alueilla. Työmaillamme on käytössä nykyaikaiset seurantajärjestelmät, joiden avulla työntekijä- ja urakkatietojen ilmoittaminen on nopeaa ja tehokasta. 

 Suomen vahvimmat 2018  RALA 2015 päivitetty

 Luotettava Kumppani yritysRT jäsenyritys

Menestystekijänä jatkuva kehittäminen

Vuonna 1982 yrityksen toiminta alkoi toiminimellä Rakennustoimisto Risto Simula. Jo parin vuoden kuluttua, vuonna 1984 nimi muuttui Rakennustoimisto Simula Ky:ksi. 1980-luvun alkupuoliskolla rakentamiskohteet olivat pääosin rivi- ja omakotitalourakointeja sekä pieniä korjausrakentamisia.

1990-luvulla alkoi uudet tuulet ja yhtiö rakensi ensimmäisiä liike- ja teollisuusrakennuksia. Vuonna 1995 perustettiin Rauman RS-Rakennus Oy tukemaan kasvavaa liiketoimintaa.

Vuonna 2007 mukaan tuli Rauman Ro-So Oy, joka omistaa ja vuokraa paria kymmentä asuntoa ja liiketiloja. Rauman RS-Rakennus Oy ja Rauman Ro-So Oy muodostavat yhdessä RS-Yhtiön.

RS-Yhtiöt tarjoavat monipuolisen perheyrityksen osaamisen monella saralla rakentamisesta ja maanrakentamisesta linjasaneeraukseen ja asunnon vuokraamiseen.

Riston ja Ainon vanhin poika toimii RS-Rakennuksen toimitusjohtajana. Heidän lisäkseen yhtiön arjessa päivittäin työskentelee myös Kaisa. Hänen vastuullaan on henkilöstö- ja taloushallinto sekä asuntovuokraus.