RAUMAN RS-RAKENNUS OY

Palvelut
Palvelut

Luotettavaa rakentamista ja kiinteistökauppaa

Rauman RS-Rakennus Oy:n päätoimialana on rakennusliikkeen harjoittaminen, rakennussuunnittelu sekä kiinteistöjen osto, myynti ja vuokraus. Lisäksi yhtiöt harjoittavat maanrakennus- ja viherurakointia. Toteutamme laajatkin hankkeet asuinrakennuksista teollisuuskiinteistöihin saumattomasti ja aikataulussa. Tutustu palveluesitteeseemme.

Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuus, julkisyhteisöt, kiinteistö- ja asuntoyhtiöt sekä yksityiset rakennuttajat. Yhtiöllämme on käytössä Rakennusteollisuuden keskusliiton hyväksymä laatujärjestelmä.

Teemme liike- ja toimitilojen saneeraukset lattiasta kattoon sekä asuntojen peruskorjaukset asiakkaitten toiveiden mukaan. Meidät tunnetaan vahvasta ammattitaidosta ja vastuullisuudesta, joita uudisrakentaminen ja saneeraus tänä päivänä vaativat.

Teemme myös home- ja vesivahinkokorjauksia sekä kokonaisvaltaisia linjasaneerauksia taloyhtiöille. Olemme oikea valinta, kun etsit huolellista toteuttajaa vaativalle vesi- ja viemäriputkiston tai ilmanvaihtokanavien saneeraushankkeelle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.