RAUMAN RS-RAKENNUS OY

Ajankohtaista

Antti Simula on nimetty yhtiömme toimitusjohtajaksi

Antti jatkaa isänsä jalanjäljissä RS-Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi. Risto on edelleen yhtiön toiminnassa mukana siirtämässä kokemustaan ja vahvaa osaamistaan nuoremman sukupolven käyttöön.

 

Satakunnan Vuoden yrittäjä ja Rauman Vuoden yritys 2015

Rauman yrittäjäjuhlat 2015 II

 

Rakentavat kiitokset!

  Satakunnan vuoden yritys 2015      Vuoden yritys tunnus

 

 

Tuotekehityksestä kasvuun

RS-rakennus on mukana Satakunnan Kasvu Openissa. Olemme luoneet uuden tuotteen: ketterästi liikutettava moduulimökki, jossa on hyödynnetty nykyaikaista ja energiatehokasta tekniikkaa.

– Liikutettava vapaa-ajanasunto kulkeutuu sinne, missä haluat lomasi viettää. Tänä kesänä täällä, ensi kesänä tuolla ja sitä seuraavana siellä. Kasvu Open –ohjelmassa kehitämme tuotetta ja sen markkinointia, kertoo yhtiön tekninen johtaja ja idean isä Antti Simula.

Aidosta puusta rakennettu vapaa-ajanasunto on helposti liikutettavissa peräkärryllä tai vaikkapa helikopterilla – juuri sinne mihin sinä sen haluat.

Tiedustelut

Antti Simula puh. 0500-591339 tai antti.simula(a)rs-rakennus.com

Kaisa Vahanto puh. 050 561 9307 tai kaisa.vahanto(a)rs-rakennus.com

 

MeijäMökk

Tuotekehittely on sujunut varsin nopealla tahdilla. Varsinaiseen työhön ryhdyttiin viime lokakuussa ja nyt ensimmäinen mökki on valmiina. MeijäMökk -nimen saanut vapaa-ajanasunto on syntynyt yhteistyöllä. Suunnittelussa oman tiimimme lisäksi on ollut arkkitehtiopiskelija Ella Kylä-Kause sekä Sisustustalo Kodinonnen Johanna Närvä.